UPDATE: Presedintele Camerei de Comert Braila, Ioan Chiriacescu, mort intr-un accident rutier

IMG_20140316_113129

Presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila, Ioan Chiriacescu,  in varsta de 63 de ani, a decedat astazi, in jurul orei 11, in urma unui accident de circulatie petrecut la iesirea din oras, pe Soseaua Baldovinesti. Chiriacescu se afla singur un autoturismul sau, marca Logan, iar la intersectia cu Soseaua de Centura, desi indicatorul rutier ii cerea sa acorde prioritate, a patruns  fara sa se asigure si a iesit in fata unei cisterne care circula regulamentar, indreptandu-se catre Galati. Soferul acesteia a franat si a tras mult stanga, iesind in decor, insa nu a putut evita impactul. In urma izbiturii violente, autoturismul Logan a fost grav avariat, iar Chiriacescu  a murit pe loc.

Conducatorul cisternei si pasagerul din cabina nu au suferit leziuni, desi masina a deraiat si a intrat in decor. Soferul a primit insa ingrjjiri medicale de la echipajul de pe ambulanta care s-a deplasat la fata locului, dat fiind ca era in stare de soc si nu putea nici sa vorbeasca. Politistii au fost nevoiti sa-l lase cateva minute, sa-si revina, inainte sa discute cu el si sa-l puna sa sufle in fiola. Rezultatul verificarii cu etilotestul a fost zero.

Ioan Chiriacescu a devenit seful Camerei de Comert in vara anului 2002, ca director executiv, dupa ce, pana atunci, ani buni, a fost secretar general al aceleiasi institutii. El este casatorit, iar sotia sa este medic.

Chiriacescu era cunoscut ca om extrem de vesel si de optimist, mereu gata sa spuna o gluma, iar pe cunoscutii care ii treceau pragul biroului ii intampina intotdeauna cu ultimul banc pe care il auzise.

Dumnezeu sa-l ierte!