UPDATE:Evadatii de la Penitenciarul Tichilesti au supravietuit mancand corcoduse

Image1

Cei doi evadati din Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti prinsi in urma cu cateva minute intre localitatile Ramnicelu si Gemenele au avut ghinionul sa fie observati de cativa localnici, care au anuntat politistii. Potrivit
informatiilor pe care le detinem, cand oamenii legii au ajuns  in lanul de floarea soarelui i-au gasit pe cei doi tineri, acestia au incercat sa fuga intr-un lan vecin. Pe unul dintre ei l-a prins insa un cioban, care l-a predat oamenilor legii, iar pe cel de-al doilea l-au capturat chiar politistii.  ADAM ANDREI-CONSTANTIN (17 ani) si COSTIN PETRU ALEXANDRU (17 ani)  au povestit ca se aflau acolo de azi-noapte, fiindca au umblat dintr-un loc in altul, pentru a nu fi observati si denuntati de sateni. Ei au mai spus ca de la 1 iulie, cand au evadat, au supravietuit mancand corcoduse.

Amintim ca cei trei minori au fugit de la Gospodaria agro-zootehnica, unde se aflau, alaturi de alti detinuti, pentru a desfasura activitati de gradinarit. Imediat ce s-a descoperit lipsa detinutilor, conducerea Penitenciarului a sesizat  Politia si Jandarmeria si de asemenea, s-a solicitat si confirmat darea lor in urmarire la nivel national. Politistii si jandarmii au demarat rapid investigatiile in teren si au instituit filtre pe arterele rutiere din zona si la iesirile din municipiul si judetul Braila, insa de la 1 iulie si pana azi, nu au reusit sa-i prinda.

Cei 3 tineri care au evadat sunt:

* ADAM ANDREI-CONSTANTIN (17 ani), domiciliat in comuna Jitia, satul Jitia, judetul Vrancea.

* COSTIN PETRU ALEXANDRU (17 ani), domiciliat in satul Racaciuni, judetul Bacau.

* CANTARAGIU IULIAN-BOGDAN (16 ani), domiciliat in comuna Marasti, satul Filipeni, judetul Bacau. Semnalmente: 170 cm. inaltime, par negru, fata ovala, ten masliniu, statura atletica. La momentul evadarii era imbracat cu maleta de culoare neagra, pantalon lung negru, pantofi sport albastri.

Politistii si jandarmii il cauta inca pe ultimul evadat.