V. BOTEA, CANDIDATUL PMP LA PRIMARIA BRAILEI: VOI FACE O CAMPANIE EXTREM DE ELEGANTA, DESI ADVERSARII POLITICI MA VOR ATACA

Presedintele PMP Braila, Viorel Botea, care va candida la Primaria municipiului, declara ca va face o campanie eleganta, indiferent in ce mod va fi atacat de adversarii sai politici.

Botea a facut aceasta declaratie ieri, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc inainte de evenimentul de lansare a candidatilor PMP Braila la alegerile locale, la care au participat presedintele PMP, Eugen Tomac si secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin: “Veti vedea o campanie extrem de eleganta, desi adversarii politici ma vor ataca – si m-au si atacat… nu stiu daca sunt <<adversari politici>>… anumite persoane. Indiferent daca voi fi atacat murdar, indiferent ca voi primi cuvinte jignitoare, eu voi <<ataca>> prin fapte. Si cred ca ati vazut in ultima perioada activitatea pe care am desfasurat-o in calitate de inspector scolar general – nepolitic -, aratand, de fapt, ceea ce-mi doresc si ceea ce vreau sa fac.

Vreau sa avem o scoala braileana la standarde europene, vreau sa avem un sistem sanitar care sa nu mai aiba probleme – si ati vazut in CJ discutiile mai mult sau mai putin principiale pe aceasta tema. Doresc ca brailenii sa aiba un nivel de calitate a vietii cat se poate de bun. Calitatea vietii inseamna siguranta pe strada, inseamna posibilitatea unei activitati de recreere elegante, dupa terminarea activitatii la serviciu. De asemenea, doresc transport in comun gratuit pentru toti brailenii.

Imi doresc foarte mult ca activitatea pe care am desfasurat-o la CJ privind cresterea calitatii drumurilor si a soselelor din Braila sa continue, prin realizarea celor doua drumuri expres importante, catre Buzau si catre Slobozia, ca sa putem sa fim si noi legati la arterele rutiere nationale”.