V. BOTEA: HAI SĂ TERMINĂM ODATĂ CU DISCUȚIILE INUTILE PE ZONA POLITICĂ, ÎN MOMENTUL ÎN CARE LUMEA SUFERĂ ȘI OAMENII MOR! SĂ FACEM CEVA PENTRU OAMENI, FĂRĂ TAM-TAM, FĂRĂ PANARAMĂ, FĂRĂ JIGNIRI

Inspectorul școlar general al Brăilei, Viorel Botea, consideră că în perioada dificilă în care ne aflăm, în contextul pandemiei de coronavirus, ar fi de dorit să înceteze schimbul de replici acide și atacurile mai mult sau mai puțin subtile între diverse persoane din administrația locală.

Botea declară că ar fi de preferat ca fiecare să se concentreze pe ce are de făcut în instituția unde lucrează, astfel încât brăilenii să treacă peste această perioadă cu bine: „Este foarte important să terminăm odată cu discuțiile inutile pe zona politică, în momentul în care lumea suferă și oamenii mor. Dacă facem ceva, să facem ceva pentru oameni, fără tam-tam, fără panaramă, făra a ne jigni unul pe altul. Mi se pare mai corect ca în loc să arătăm cu degetul către alții, să spunem ce am făcut noi pentru comunitate.

Spre exemplu, eu mi-am desfășurat activitatea cu elevii, am sprijinit tot ce înseamnă activități online, am făcut câteva proiecte la instituția pe care o conduc și după Paște am să spun și ce donații am făcut în această perioadă.

Nu consider că e cazul să-i criticăm pe alții, ci este cazul să ne concentrăm pentru a face noi înșine cât mai bine ce avem de făcut, în calitatea pe care o avem, în postul pe care îl ocupăm în prezent, ca să trecem cu bine peste această situație. Nu avem nevoie de panaramă, jigniri, scandaluri, atacuri, etc.  Avem alte treburi acum”.