V. BOTEA: IN ULTIMII 2 ANI, PSD A ADMINISTRAT „SATISFACATOR – BINE” MUNICIPIUL SI JUDETUL BRAILA. “BINE”, FIINDCA TOTUL S-A FACUT LEGAL

Presedintele PMP Braila, consilierul judetean Viorel Botea, considera ca PSD-ul local a administrat la un nivel „satisfacator – bine” municipiul si judetul nostru, in cei aproape 2 ani de mandat. Botea spune ca nu da acest calificativ pentru ca PMP este aliat cu PSD la nivel local, ci pentru ca in general, lucrurile au fost gestionate intr-un mod destul de bun: “<<Bine>>, pentru  faptul ca tot ce s-a facut in judet a fost facut legal; din informatiile pe care le avem noi, nu sunt lucruri pe care noi le-am votat si care sa fie sub semnul intrebarii vizavi de legalitatea lor”.

Pe de alta parte, liderul PMP mai spune ca trebuie analizat si cine este in opozitie la Braila, fiindca “indiferent ca unii tipa, nu stim daca sunt in opozitie sau nu… Faptul ca cineva tipa nu inseamna ca este in opozitie”.

Intrebat daca i se pare ca PNL nu este in opozitie cu adevarat la Braila, Botea a comentat: “Opozitia reala, in opinia mea si in opinia noastra, inseamna urmatorul lucru: sa aduci niste proiecte de hotarare de CJ inatacabile si sa demonstrezi ca cei de la majoritate nu vor sa ti le voteze.

Si vreau sa spun ceva: niciodata in acesti 2 ani de zile, nimeni de la PNL nu a venit la noi sa ne spuna: <<Domnule, avem o hotarare de CJ pe care noi vrem sa o promovam si vrem sa ne sprijiniti!>>, dupa care ma duc si la PSD si le spun: <<Uitati, vrem sa votam aceasta hotarare de CJ!>>. Noi, la randul nostru, studiem proiectul respectiv si ne ducem la PSD si discutam: <<Mai oameni buni, uite care-i treaba, oamenii astia au venit cu urmatorul proiect. Proiectul asta e chiar OK. Hai sa vedem, hai sa venim si noi cu o imbunatatire, cu un amendament, ca nu se intampla nimic si hai sa facem un proiect mai bun decat cel pe care l-a prezentat PNL-ul si-l votam toata lumea!”.