V. BOTEA (PMP): NOI NU AVEM UN PROTOCOL SEMNAT CU PSD. IN MOMENTUL DE FATA, SUNTEM IN CONTINUARE ALATURI DE PSD

Presedintele PMP Braila, Viorel Botea, sustine ca nu se poate spune ca la nivel de judet, PMP e aliat politic al PSD, fiindca de fapt, organizatia sa nu are niciun protocol semnat cu social-democratii, pe acesta tema.

Botea a explicat ca a fost doar o discutie pe care reprezentantii celor doua partide au avut-o dupa alegerile locale, in care s-a ajuns la o intelegere, in sensul in care PMP sprijina PSD cu voturile sale in Consiliul Judetean, iar PSD sustine o serie de proiecte ale PMP care sunt de interes comunitar: “Asteptarile pe care le avem sunt acelea ca PSD sa-si respecte promisiunile privind programul de guvernare vizavi de solicitarile noastre. Pentru ca mai avem cateva lucruri de facut in judet, mai avem cateva lucruri pe care dorim sa le facem la nivelul municipiului si dorim ca toate aceste lucruri sa fie duse la bun sfarsit.

Noi, PMP, nu suntem la guvernare, nu putem sa impunem toate lucrurile pe care ni le-am propus, dar in mare parte din ceea ce am dorit in programul de guvernare, lucrurile au fost votate. De aceea, in momentul de fata suntem in continuare alaturi de PSD”.