Vacu, despre Viorel Mortu: ”Un OBOSIT pe care il doare fix in PASARICA daca e legal sau nu”

411255_373989662647521_2046125115_o  P1110731

Cand e vorba de politica locala, din pacate, unii dintre tinerii aflati la inceputul carierei politice nu  dau semne ca ar fi capabili de un alt gen de politica, fata de cea cu care ne-am obisnuit in ultimii 25 de ani. Si asta pentru ca junii care, teoretic, ar trebui sa reprezinte speranta noastra de mai bine, isi incep cariera politica calcand cu stangul (si cacofonia nu este  deloc intamplatoare).

Dupa scandalul care s-a intamplat ieri in sedinta Consiliului Judetean Braila, in care liberalii si social-democratii s-au certat, s-au jignit si s-au injurat printre dinti, astazi, liberalii dau o noua „lovitura de imagine”. Mai exact, Adrian Vacu (PNL) – o tanara speranta care ar trebui „trasa pe dreapta” pentru ceva timp, pana isi revine – a facut un comentariu in stilul “smuls” pe o retea de socializare, la un articol ce se referea la presedintele CJ Braila, Viorel Mortu, care marturisea ca a intrerupt sedinta  de ieri a Consiliului Judetean inainte de epuizarea ordinii de zi, pentru ca era obosit. Vacu a scris despre seful judetului: ”Un OBOSIT pe care il doare fix in PASARICA daca e legal sau nu”.

Cu astfel de tineri politicieni, putem sa stam linistiti: viitorul (politic si administrativ) ne atarna-n fata!

Asteptam cu nerabdare sa vedem pe ce lista de candidati se va afla junele Vacu la anul, la alegerile locale. Si daca este atat de preocupat de durerile altora, poate isi face si un slogan electoral inspirat din constatarile amare ale vietii sale de zi cu zi: „Pe mine ma doare in …  !”