Vacu, spre Draghincescu: La liberali, mahalaua nu isi are loc, Simona!

461270_373352132711274_1791714946_o

Liderul liberal brailean Adrian Vacu ii reproseaza colegei sale de partid, Simona Draghincescu, un “comportament de mahala” si ii cere ca in conditiile in care aceasta “are probleme cu legea”, sa faca un pas in spate, pana cand se lamuresc lucrurile, nu sa tipe ca este victima si ca i s-a fabricat un dosar penal, asa cum a facut in ultima perioada. Intr-o scrisoare deschisa cu titlul “Liberalismul brailean, intre Radu Portocala si Simona Draghincescu”, pe care a postat-o pe contul sau de pe o retea de socializare, Vacu ii sugereaza chiar Simonei Draghnicescu sa sa gandeasca daca este cazul sa-si mai faca reinscrierea in PNL, unde pare ca nu-si gaseste locul: <<Ce nu pare sa priceapa Simona Draghincescu e ca Partidul National Liberal nu seamana cu nici unul dintre multitudinea de partide prin care si-a falfait coada in ultimii ani. Noi suntem o echipa in cadrul careia exista o diversitatea de opinii si pareri, pe care le discutam, dar avem capacitatea de a ne aseza la aceeasi masa si de a lua cele mai bune decizii. Cam asa se lucreaza intr-o echipa unde nu incape un comportament de mahala. Daca tipi mai tare, nu inseamna ca ai dreptate, Simona draga!

Si, daca tot te revendici a fi urmasa lui Radu Portocala, poate n-ar fi rau sa meditezi un pic. Ai niste probleme cu legea. Or fi reale sau nu, moral ar fi sa faci un pas mai in spate, pana ce s-or limpezi. Nu de alta, dar, asa cum cerem de la parlamentari sa fie morali, de ce n-am astepta si de la membrii micului parlament local un comportament decent? Intre timp, procurorii or sa ne spuna cum a fost cu vanzarea modulelor din piata catre florari, cu desfiintarea altor spatii si cate si mai cate or fi pe acolo? E treaba lor sa investigheze si treaba ta sa dai cu subsemnatul. Ceva imi spune ca Radu Portocala sigur s-ar fi autosuspendat sau si-ar fi dat demisia.

Si, daca tot e perioada in care toti membrii noului sau vechiului PNL isi reinnoiesc adeziunea catre partid, poate n-ar fi rau sa mai meditezi putin, draga Simona: daca tot sunt asa de ”urati” colegii tai actuali, pe care ii ataci cu orice ocazie, de ce te-ai (re)inscrie in PNL? Nu mai bine sa te duci la matca fireasca, la prietenii tai mai vechi!? De ce sa te chinui, draga Simona, langa niste ”netrebnici” de liberali, cand ai putea fi atat de apreciata in alta parte?

Iti garantez, draga Simona, un singur lucru: ca Radu Portocala, daca ar sta la masa cu tine, n-ar aprecia niciodata modul in care intelegi sa faci politica. Liberalismul a insemnat si va insemna idei si principii. La liberali, mahalaua nu isi are loc, Simona!
P.S. Nu, draga Simona, nu e loc sa te victimizezi. N-a avut nimeni nimic cu tine. Tu ai avut cu toata lumea!>>.

Mesajul lui Adrian Vacu vine dupa ce, in ultimele zile, Simona Draghincescu si-a acuzat unii colegi de partid ca ar  fi complotat pentru a-i fabrica un dosar penal, banuindu-i ca vor sa-i afecteze imaginea, pentru a-i reduce sansele electorale la alegerile din 2016.