Vantul puternic da peste cap pana si sedinta CJ Braila

cj-nou-2012

Sedinta Consiliului Judetean Braila programata pentru astazi, care ar fi trebuit sa se desfasoare pe  vasul “Ovidiu”, a fost “mutata” pe mal, din cauza vantului puternic, ce risca  sa-i zguduie pe alesii locali, care si-asa ar putea avea parte de o tulburare extrema, cand va fi vorba sa voteze delegarea competentelor de presedinte CJ catre vicepresedintele liberal Ovidiu Nechita.

Ca atare a vremii nefavorabile (despre vremuri nu mai vorbim… ), sedinta extraordinara a CJ Braila a fost reprogramata pentru astazi, la ora 15,00, la sala de sedinte a Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila, Piata Traian nr. 2. Pe ordinea de zi a reuniunii sunt doar doua puncte:

1.Proiect de hotarare privind desemnarea unui vicepresedinte al Consiliului Judetean Braila, sau a unui consilier judetean, in vederea exercitarii atributiilor presedintelui Consiliului Judetean Braila privind conducerea sedintei  extraordinare  din data de 27.10.2014

2.Proiect de hotarare privind delegarea exercitarii atributiilor presedintelui Consiliului Judetean Braila catre domnul Nechita Ovidiu, vicepresedintele Consiliului Judetean Braila.