VARGA: BRAILENII AR TREBUI SA STIE CA PSD LE IGNORA ORICE PROBLEMA, CA PENTRU PSD, COMUNITATILE SI NEVOILE DE INVESTITII ALE ACESTORA NU EXISTA!

Deputatul Vasile Varga (PNL) este extrem de nemultumit de faptul ca amendamentele ce vizau judetul Braila, sustinute de el si de colega sa Antoneta Ionita (PNL) in Parlament, la discutarea Legii Bugetului pe anul 2019, nu au fost luate in seama de PSD si de aliatii acestui partid.

Varga a comentat pe o retea de socializare: “Am sustinut astazi, impreuna cu colega mea Antoneta Ionita, cele 35 de amendamentele la Bugetul 2019 pregatite de noi, liberalii, pentru judetul Braila.
Starea drumurilor din judet, reabilitarea de scoli si camine culturale in diferite localitati, investitii in aductiuni de gaze sau de electricitate, extinderi ale unor retele de apa si canalizare infiintarea unor platforme pentru depozitarea deseurilor menajere sau construirea de piete agro-alimentare in judet, nimic nu i-a interesat pe actualii guvernanti.
Locuitorii judetului Braila ar trebui sa stie ca PSD le ignora orice problema, ca pentru ei comunitatile, soarta acestora, nevoile de investitii nu exista! Nici macar propunerea de a infiinta trei centre de depozitare a legumelor, fructelor si florilor in judet, un demers care ar reprezenta un sprijin pentru agricultori si garantia unui comert civilizat, intr-un judet preponderent agricol, nu a fost ascultata.
Nici macar alocarea de fonduri pentru realizarea unei strategii de dezvoltare economica a judetului Braila, care sa sustina invetitiile in urmatorii ani nu a fost considerata importanta.
Un comportament iresponsabil al actualei coalitii de guvernare PSD-ALDE, despre care brailenii trebuie sa stie!”.