VARGA, CATRE DRAGUT: SUNT MEDICI CARE SALVEAZA VIETI SI CARE NU AJUNG LA SALARIUL PE CARE-L LUATI DVS LA ADMINISTRATIA PIETELOR

Consilierul municipal Vasile Constantin Varga (PNL) este de parere ca salariul directorului de la SC Administratia Pietelor si Targurilor  (APT) Braila, Meluta Dragut (PSD), de “peste 100 milioane lei vechi”, este mult prea mare pentru acel post.

Intr-un comentariu postat pe o retea de socializare, Varga (foto) spune ca sunt medici care salveaza vieti si care nu ajung la un asemenea salariu si se intreaba daca Dragut ar mai vrea postul de director, in cazul in care ar fi platita cu cel mult 4.000 lei, cat era salariul fostului director, Costel Balan (PNL): “V-as ruga sa raspundeti sincera la intrebarea: daca ati lucra pe vechea schema de salarizare, unde erati remunerata din incasari, si un salariu nu ar fi depasit 4.000 de lei, ati mai sta in acest fotoliu?
Balan nu depasea 3.500 – 4.000 de lei, nu avea, ca acum, 100 de sefi si sefuleti ce stau bine merci in birou si dau comenzi si sunt platiti din banii nostri cu 7.000 – 8.000 de lei.
E o caracatita ce sper sa ramana fara tentacule in tot ceea ce se inseamna guvernare PSD, atat la APT, cat si in celelalte deconcentrate, la Primaria Braila, CJ, CUP Dunarea sunt angajati in masa numai membri de partid, atat ei, cat si sotii/sotiile lor, fostii lipitori de afise sunt remunerati cu 3.500 – 4.000 de lei, plimband hartiile de la un birou la celalalt.
E strigator la cer ce se intampla, in privat nu mai vrea nimeni sa se angajeze, in conditiile in care de la privat provin salariile voastre nemeritate.
Sunt medici care salveaza vieti si pentru care am tot respectul, care nu dorm noptile in patul lor, nici pe departe nu ajung la salariul dumneavoastra”.

Amintim ca directorul Dragut a declarat pentru MD Press ca are numeroase realizari de care este mandra si ca ea a facut in pietele Brailei “ce nu s-a facut de zeci de ani”, de pe vremea primarului Radu Portocala.