VARGA: CLUJUL VREA METROU SI IL VOR FACE CURAND, IN TIMP CE LA NOI, LA BRAILA, CAD ROTILE AUTOBUZELOR NOU ACHIZITIONATE

Consilierul judetean brailean Vasile Varga (PNL) sustine ca nu este de mirare ca nu evoluam din punct de vedere economic si social la nivel de judet si de municipiu, in conditiile in care toti directorii serviciilor deconcentrate sunt numiti politic.

Intr-un comentariu facut pe o retea de socializare, Varga scrie ca atat timp cat acesti sefi sunt numiti pe baza de pile si relatii, si nu de competenta, nu sunt sanse de dezvoltare a Brailei: “In toate deconcentratele sunt angajati politic si ne intrebam de ce involuam? Pai cum altfel, cand noi nu suntem in stare sa cheltuim bani oferiti GRATUIT – retineti, gratuit – de catre UE, avem cea mai mica absorbtie de fonduri UE din intreaga Uniune Europeana. Nu sunt oameni capabili sa acapareze aceste fonduri oferite gratuit.
E simplu sa cercetati in mai toate deconcentratele si firmele capuse ale Primariei si CJ, 90% sunt activistii TSD sau copiii primarilor angajati pe salarii frumusele, functionari publici cu carnet de membru in partidul mult iubit, de la soferi, la medici ce se recomanda <<consilier municipal psd>> si nu <<dr. cutare>> si asa mai departe, numai si numai membri de partid si angajati politic.
Nu acelasi lucru se intampla in orasele din Vest, Timisoara, Cluj, Oradea, unde tinerii angajati in urma unor examene corecte, depun pe banda rulanta proiecte, aceste orase au cea mai mare rata de absortie a fondurilor UE, Clujul, mai nou, vrea Metrou si il vor face curand, pe cand la noi cad rotile autobuzelor nou achizitionate; dar deh, sunt oameni pregatiti, nu fosti lipitori de afise si flyere de partid”.