VARGA: DUPA FOTBAL, SE DUCE SI BASCHETUL… INCET, INCET, LA BRAILA O SA RAMANEM DOAR CU PARTIDUL MULT IUBIT

Consilierul judetean Vasile Constantin Varga (PNL) este de parere ca modul in care trateaza administratia publica braileana sportul local este o dovada ca pentru PSD, “sportul e bun doar in campania electorala sau cand il confisca politicienii si il transforma in masinarie de voturi”. Varga se refera, printre altele, la faptul ca in primele zile ale acestui an, echipa de baschet Cuza Sport Braila a fost nevoita sa se retraga din Liga Nationala, din cauza problemelor financiare, dupa ce primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), a promis ca va finanta clubul, dar ulterior, n-a mai facut acest lucru, pe motiv ca legea nu-i permite. De asemenea, liberalul are in vedere si situatia foarte dificila a clubului de fotbal Dacia Unirea, care are mari probleme financiare si este deja in insolventa, dupa mai multe incercari nereusite de a obtine finantare de la Consiliul Judetean.

Varga a comentat pe o retea de socializare: “Am ramas fara echipa de baschet in Liga Nationala, din pacate! Primarul Dragomir, din ce inteleg, nu si-a respectat promisiunea de a finanta Cuza Sport in continuare, facuta chiar in scris.

De ce sa ne mire? Sportul e bun doar in campania electorala sau cand il confisca politicienii si il transforma in masinarie de voturi. Pai, ce ne trebuie noua sport? De ce sa aiba cei mici un loc in care sa invețe despre fair-play, rigurozitate sau un stil de viata sanatos? Simplu, pentru ca, la un moment dat, politicieni care se comporta de parca dau bani din portofelul lor, nu din banii nostri, considera ca nu le mai aduce niciun beneficiu.

Dupa fotbal, baschetul… Incet, incet, la Braila, o sa ramanem doar cu partidul mult iubit”.