Varga ii recomanda secretarului CJ sa-si vada de treburile proprii, nu de treburile altora

P1060827

Deputatul PNL de Braila Vasile Varga este de parere ca unii dintre angajatii Consiliului Judetean Braila se amesteaca in chestiuni care nu ii privesc si dau ziaristilor informatii gresite, vorbind despre lucruri pe care nu le cunosc. Varga a facut referire la faptul ca “anumite persoane” din CJ au discutat cu ziaristii despre faptul ca Ovidiu Nechita a lipsit de la birou cateva ore, intr-una din zilele trecute, dand impresia ca acesta era plecat pentru cine stie ce treburi personale, cand de fapt, vicepresedintele CJ era la Spitalul Judetean, unde era angrenat intr-o discutie cu conducerea despre chestiuni urgente, ce impuneau consultarea Consiliului Judetean.

“Eu cred ca cei care va dau niste raspunsuri ar trebui sa se ocupe personal strict numai de activitatea lor in Consiliul Judetean, si nu de alte afaceri”, a spus Varga.

Intrebat daca se refera la secretarul CJ, Nicu Filote, deputatul a spus: “Nu stiu, eu n-am vorbit de nimeni, nu stiu daca este vorba despre dansul, eu nu-i pronunt numele, dar sa nu se ocupe de alte afaceri. Deci sa se ocupe strict de activitatea de la Consiliul Judetean, de legalitate si asa mai departe. Cred ca trebuie sa luati si activitatea unora de la Consiliul Judetean, de acolo; dar nu a intregului personal, fiindca este un personal care a muncit, care isi vede de treaba. Acolo exista una-doua persoane, aflate si in posturi de conducere, dar si in alte posturi…”.

Chestionat daca atunci cand spune “alte afaceri”, vorbeste la modul propriu, sau la figurat, Varga a raspuns: “E o metafora”. Intrebat daca “metafora” vizeaza un aspect dubios al activitatii persoanei care refera, parlamentarul a spus: “Evident ca dubios”.