VARGA: PNL BRAILA TRECE PRINTR-O PERIOADA DIFICILA, INSA PRIN UNITATE SI SPIRIT DE ECHIPA PUTEM REDEVENI O FORTA

Presedintele interimar al PNL Braila, deputatul Vasile Varga, declara ca la cea mai recenta sedinta a Biroului Permanent Judetean, participantii au fost cu totii de acord ca filiala trece printr-o perioada dificila, dupa cele “doua infrangeri usturatoare (la locale si parlamentare)”.

Varga precizeaza intr-o postare facuta pe o retea de socializare ca la sedinta amintita “nu am dorit sa mai vorbim de vinovatii personale, fiecare stiind unde si cat a gresit”, ci s-a discutat despre ce se poate face de acum inainte, pentru ca PNL sa redevina o forta politica la nivel judetean.

Atat presedintele Varga, precum si ceilalti lideri liberali isi pun sperantele in alegerile interne  ce se vor desfasura in urmatoarea perioada in organizatiile comunale, orasenesti si in cea municipala, pe 22 aprilie fiind programata Conferinta in cadrul careia se va face alegerea conducerii judetene PNL: “Data Conferintei a fost stabilita pentru 22.04.2017. Din Comisia de organizare, alaturi de mine, mai fac parte urmatorii colegi: Antoneta Ionita – deputat, Gicu Davidescu – primar Tichilesti, Catalin Hagiu – consilier municipal, Marian Fusea – consilier municipal, Alfredo Pascale – consilier judetean, Ovidiu Nechita – consilier judetean.
Singurul dintre cei prezenti la sedinta care si-a anuntat intentia de a candida pentru functia de presedinte al filialei a fost Alexandru Danaila (consilier judetean si fost viceprimar al municipiului).
Altfel, colegii au fost informati cu privire la modificari adoptate la Statutul PNL si referitor discutiile si deciziile din Biroul Politic National si Consiliul National din data de 04.03.2017.
Toti am fost de acord ca PNL trece printr-o perioada dificila, insa prin unitate si spirit de echipa putem redeveni o forta și vom putea recastiga credibilitatea pierduta. Tocmai de aceea nu am dorit sa mai vorbim de vinovatii personale, fiecare stiind unde si cat a gresit.
Desi venim dupa un 2016 cu doua infrangeri usturatoare (la locale si parlamentare), putem iesi intariti la finalul alegerilor interne”.