Varga (PNL): Chiar dacă rezultatul obținut nu este cel mai fericit, realitatea ne arată că există brăileni ce au încredere în echipa noastră

„Chiar dacă rezultatul obținut nu este cel mai fericit, realitatea ne arată că există brăileni ce au încredere în echipa noastră” – este declarația liberalului Vasile Varga, care a candidat pentru un nou mandat de deputat la alegerile din 6 decembrie.

În contextul în care PNL Brăila a obținut cu 17,7% din voturi la Camera Deputaților și respectiv 17,9% la Senat (în timp ce PSD a obținut 44,4% și respectiv 44,1% din voturi), Varga a scris pe o rețea de socializare că „rămâne optimist și încrezător”: „Dragi brăileni, vă mulțumesc! Tuturor celor care ne-ați acordat votul, dar și celor care mi-ați fost alături în această campanie atipică și dură (cauzată atât de pandemie, cât și de atacurile murdare ale unor rătăciți prin politică), țin să vă mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul.

Energia transmisă mi-a fost de mare folos, m-a ajutat să rămân optimist, încrezător… Chiar dacă rezultatul obținut nu este cel mai fericit, realitatea ne arată ca există brăileni ce au încredere în echipa noastră și avem oameni cu care putem construi o organizație puternică pentru viitoarele confruntări electorale. Vă doresc toate cele bune!”.

Varga a candidat pe locul 2 pe lista PNL Brăila pentru Camera Deputaților.