VARGA: PROBABIL GRINDEANU ESTE INTERESAT DE DRUMURILE DIN LOCALITATILE CONDUSE DE PSD SAU DE CELE PE CARE CALATORESTE EL, NU DE TOATE DRUMURILE

Deputatul PNL de Braila Vasile Varga comenteaza ironic declaratiile  de astazi ale premierului Sorin Grindeanu, din plenul Parlamentului, de la dezbaterea motiunii de cenzura. Vasile Varga l-a ascultat pe primul ministru vorbind despre faptul ca pentru guvernul sau, infrastructura rutiera reprezinta o prioritate, in contextul in care toate amendamentele facute de parlamentarul liberal exact pe aceasta tema, la discutia asupra bugetului de stat, au fost respinse: “Premierul Grindeanu a vorbit la dezbaterea motiunii de cenzura impotriva Guvernului pe care il conduce, despre interesul fata de infrastructura si solicitarile primarilor din tara. Probabil face referire la primariile conduse de PSD sau la drumurile pe care calatoreste domnia sa, intrucat amendamentele mele referitoare la proiecte de reabilitare a unor drumuri din judetul Braila au fost respinse fara prea multe explicatii”.

Precizam ca parlamentarul liberal a cerut suplimentarea bugetului cu circa de 14,6 milioane lei, pentru modernizarea retelei de drumuri in comuna Sutesti, cu 102.003 lei, pentru reabilitarea segmentului de drum DC38 – DN2B cuprins intre Sutesti si Dedulesti si cu 94.000 lei, pentru modernizarea strazilor din comuna Gropeni. Toate aceste solicitari au fost respinse.