VARGA: PROPUN CA SI CORNEL MUSAT, DIANA MOCANU SI CAMELIA POTEC SA PRIMEASCA TITLUL DE CETATEAN DE ONOARE AL BRAILEI

Consilierul judetean Vasile Constantin Varga (PNL) vine cu o completari la doua proiecte initiate de colegii sai de partid, consilierii municipali liberali, ce vizeaza <<ALEEA MARILOR PERSONALITATI BRAILENE>> din Parcul Monument, precum si acordarea titlului de cetatean de onoare al Brailei cantaretului Nicu Alifantis. Proiectele amintite vor fi discutate maine, in sedinta CLM.

In ceea ce priveste proiectul ce vizeaza “ALEEA MARILOR PERSONALITATI BRAILENE”, acesta cuprinde, printre altele, o lista cu 21 de personalitati care, in opinia initiatorilor, ar trebui omagiate intr-un fel sau altul – prin dale pe care sa le fie inscris numele sau prin statui – in acest “muzeu in aer liber” din Parcul Monument.

Varga vine cu cateva nume noi, care sa fie incluse in lista amintita si de asemenea, cu sugestii pentru alte personalitati sportive care, in opinia sa, merita titlul de cetatean de onoarea al Brailei. Liberalul a postat astazi un comentariu pe o retea de socializare, in care scrie: “Transmit colegilor din Consiliul Local propunerea pentru acordarea titlului de Cetatean de onoare al Brailei, in persoana multiplului campion mondial Cornel Musat, medaliat la diferite competitii sportive mondiale, europene si balcanice si totodata, la fel si campioanelor Diana Mocanu si Camelia Potec. Cornel Musat merita cinstita activitatea lui sportiva, prin atribuirea numelui mentionat pe Aleea Personalitatilor Brailei din Parcul Monument.

Au purtat tricolorul pe cele mai inalte podiumuri ale lumii, ne-au reprezentat tara cu mandrie, avem obligatia morala de a le cinsti numele si imaginea. Am fost si suntem mandri de domniile lor!”.