VARGA: PROTEJAND-O PE DELIA RASNOVEANU, PSD BRAILA ISI ASUMA DEZASTRUL DIN SPITALUL JUDETEAN

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) este de parere ca managerul Spitalului Judetean Braila, Delia Rasnoveanu (PSD), a dat dovada de “o crasa incompetenta”, motiv pentru care i s-a cerut demisia in mai mule randuri.

Varga a comentat pe o retea de socializare ca daca Rasnoveanu este inca in functia de manager, in ciuda numeroaselor probleme de la Spitalul Judetean, este pentru ca PSD-ul local continua sa o sustina pe aceasta si sa dea vina pe oricine altcineva si pe orice altceva decat pe cea care conduce unitatea amintita: “Spitalul Judetean este in totala raspundere a PSD, nu doar prin faptul ca partidul rosu stapaneste Consiliul Judetean, ci si prin faptul ca Delia Rasnoveanu, managerul spitalului, este membru PSD.
Cand PSD a ales sa puna un membru de partid in fruntea spitalului, dupa ce l-a facut sa plece pe doctorul Iugulescu, si-a asumat clar, poate ca niciodata, tot ce va intampla bun sau rau. Din pacate, in stilul caracteristic, in stilul Dragnea, cand se intampla lucruri grave, cum ar fi crizele de medicamente si materiale sanitare sau tratarea pacientilor de parca ar fi obiecte, PSD Braila se face ca ploua si cauta vinovati prin cu totul alte parti. In curtea lor se uita doar cand se intampla ceva bun in spital.
Sa fie clar: Spitalul Judetean este in raspunderea PSD. Managerul, caruia de altfel i-am cerut demisia pentru incompetenta crasa de care da dovada, este om de partid, fapt pe care brailenii trebuie sa-l cunoasca.
Protejand-o pe Rasnoveanu, un manager care are carnet de partid, PSD Braila isi asuma dezastrul din Spitalul Judetean”.