Varga: Sustin neconditionat candidatura lui Klaus Iohannis la presedintia Romaniei

P1070025

Deputatul PNL de Braila Vasile Varga sustine candidatura presedintelui PNL Klaus Iohannis la presedintia Romaniei, la alegerile din toamna acestui an. Varga este de parere ca Iohannis este genul de persoana „echilibrata si credibila”, de care este nevoie la conducerea tarii: “ll sustin neconditionat pe Klaus Iohannis pentru a candida la presedintia Romaniei. Avem nevoie de un om care sa asigure echilibrul, un om credibil, care sa garanteze traseul viitor al Romaniei. Cred ca domnul Iohannis este un candidat puternic, cu imagine si sanse foarte bune de a deveni presedintele Romaniei”.

Opinia lui Varga este impartasita, de altfel, de intreaga organizatie liberala locala, dovada ca in  sedinta reunita a Biroului Politic Teritorial si Biroului Politic Municipal al PNL Braila s-a decis, in unanimitate, sustinerea candidaturii lui Iohannis.

Pe de alta parte, Varga a apreciat, intr-o conferinta de presa, si ca „este benefica la ora actuala venirea lui Klaus Iohannis in calitate de presedinte PNL, pana la Congresul de la finalul lunii”.