Variante de transport pentru traseele care nu mai sunt asigurate de tramvaie în municipiul Brăila și pe ruta Brăila – Lacu Sărat

Societatea de transport public de călători „Braicar” informează că din cauza lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai pe tronsonul str. Pietății – Șoseaua Buzăului, circulația tramvaielor în municipiul Brăila, către stațiunea Lacu Sărat, se va face de la stația Depou Radu Negru până la combinat și retur, cu respectarea graficului anterior.

„În paralel, există trasee de transport privat către stațiunea Lacu Sărat, cu stație la sensul giratoriu Petrom Lacu Sărat, puncte de îmbarcare-debarcare din:

– traseul Brăila – Chiscani – Tufești – funcțional;

– traseul Brăila – Tufești – Polizești – funcțional;

– traseul Brăila – Trei Movile – Chiscani – începând cu 01.07.2023

Stațiile de îmbarcare pentru traseele enumerate mai sus sunt la: autogara Atlas (str. Siret), Liceul „Panait Cerna”, Braiconf (str. Grivița, intersecție cu Școlilor), Piața Concordia, capătul liniei 4 (Șoseaua Viziru, intersecție cu str. Milcov), intersectia Șos. Viziru cu strada Chișinăului, Carrefour, sat Vărsatura, Peco Petrom Lacu Sărat, etc.

Graficele de transport sunt afisate la următorul link (dupa selectarea traseului se face clic pe simbolul cu autobuz):  https://transportjudetean.cjbraila.ro/index

Posesorii de abonamente de tramvai au următoarele posibilități:

– să le folosească pe traseele cu autobuze;

– să primească contravaloarea direct proporțională cu perioada nefolosită (08.05.2023 – 31.05.2023)”, se arată într-un comunicat dat publicității.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns