Vasile Varga, candidat PNL: Eu cred că oamenii au înțeles că un guvern liberal stabil, cu o majoritate PNL în parlament, va însemna investiții majore în toate domeniile, de la sănătate și educație, la infrastructură de toate tipurile

Vasile Varga (jurist), candidatul PNL Brăila la Camera Deputaților, transmite alegătorilor un mesaj în ultima zi de campanie electorală:

”Multe au fost campaniile electorale prin care am trecut din diferite posturi, fie de șef de campanie sau de candidat și știu că orice campanie înseamnă multă muncă, mult consum nervos, dar și entuziasm și spirit de echipă. Ies din această campanie pentru alegerile parlamentare 2020 cu speranța că viitorul capătă sens, dar și cu un gust amar, pentru că am văzut că, în loc de proiecte, de idei, de planuri de viitor pentru dezvoltarea comunității și a României, unii au ales să ducă discursul public foarte jos, într-o zonă nedigerabilă pentru alegători. Este și asta o modalitate de a-ți ascunde lipsa de viziune!

Eu cred că brăilenii așteaptă și apreciază dezbaterea, că există suficientă maturitate politică după 30 de ani de democrație și că nimeni nu mai votează «împotriva» a ceva, ci «pentru» ceva. Mă aștept ca pe 6 decembrie brăilenii să dea în cunoștință de cauză votul lor, celor care garantează dezvoltarea României și a Brăilei.

Eu cred că oamenii au înțeles că un guvern liberal stabil, cu o majoritate PNL în Parlament, va însemna investiții majore în toate domeniile, de la sănătate și educație, la infrastructură de toate tipurile. De altfel, oamenii cred că apreciază că, numai în acest an, Guvernul Orban a alocat județului Brăila fonduri pentru Podul peste Dunăre, pentru drumurile expres, pentru refacerea portului Brăila și, mai nou, pentru investiții în apă și canalizare în tot județul. Ce argumente mai bune?

Pe 6 decembrie ne vedem la vot! Am încredere în brăilenii mei”.