Vasile Varga, după ce a fost ales membru în Comisia de Arbitraj a PNL: Le mulțumesc colegilor liberali care mi-au acordat votul de încredere. Felicitări tuturor colegilor care au fost aleși în funcții de conducere!

Liberalul brăilean Vasile Varga, fost deputat, le-a mulțumit colegilor care au votat în favoarea sa în cadrul Consiliului Național desfășurat la finele săptămânii trecute, rezultatul fiind că a fost ales ca membru al Curții de Arbitraj a PNL.

Varga a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care îi felicită și pe ceilalți liberali care au fost aleși în diverse funcții în noua echipă de conducere a partidului: „Le mulțumesc colegilor liberali care mi-au acordat votul de încredere. A fi membru în Comisia de Arbitraj implică responsabilitate, onestitate, echidistanță… Alături de ceilalți colegi sper să dovedim eficiența, pentru că împreună, toți liberalii, să putem construi un partid puternic și funcțional, care să reașeze România pe un traseu firesc, modern, european. Felicitări tuturor colegilor care au fost aleși în diferite funcții de conducere!”.

Amintim că la același Consiliu Național a candidat pentru o funcție de membru în Biroul Executiv și deputatul Alexandru Popa, însă acesta nu a întrunit numărul de voturi necesar pentru a fi ales. De asemenea, Alexandru Bucălău, secretarul general al PNL Brăila, a candidat pentru o funcție de membru al Curții de Arbitraj, însă nici el nu a adunat un număr suficient de voturi.