Vasile Varga (PNL): Am închis un alt capitol al vieții mele, unul pe care l-am scris datorită încrederii pe care mi-au oferit-o brăilenii atunci când m-au trimis să-i reprezint în Parlamentul României

„După ședința de luni de la Comisia Juridică a Camerei Deputaților am închis un alt capitol al vieții mele” – este ceea ce scrie astăzi liberalul Vasile Varga, cel care în ultimii 8 ani a reprezentat Brăila în Parlament.

Varga a postat pe o rețea de socializare un mesaj la finalul acestui „capitol” având în vedere că deși a candidat și în acest an pentru un mandat de parlamentar (locul 2 pe listă), PNL Brălia nu a adunat suficient de multe voturi pentru a trimite doi deputați în Parlament: „Ultima mea ședință la Comisia Juridică! Am participat, luni, la ultima ședință a Comisiei Juridice a Camerei Deputaților. Nu a fost o ședință festivă, ci una de muncă efectivă, așa cum au fost toate ședințele Comisiei Juridice. Am mai spus, este una dintre cele mai grele comisii din Parlament, este un volum uriaș de muncă, sunt multe legi, trebuie să fii atent la nuanțe și interpretări, nu exagerez cu nimic când spun că uneori s-a lucrat până târziu în noapte pentru a finaliza și a da o formă articulată anumitor legi.

Le mulțumesc colegilor deputați cu care am lucrat și apreciez faptul că indiferent de formațiunea politică pe care o reprezenta unul sau altul, fiecare a depus un efort considerabil pentru ca lucrurile să meargă cât mai bine.

Astfel, după ședința de luni am închis un alt capitol al vieții mele, unul pe care l-am scris datorită încrederii pe care mi-au oferit-o brăilenii atunci când m-au trimis să-i reprezint în Parlamentul României.

Le mulțumesc tuturor celor care, prin votul lor, m-au responsabilizat cu aceasta demnitate și îi asigur de prețuirea mea.

Activitatea ca deputat mi-am prezentat-o cetățenilor în toți acești ani, nu aș vrea să mai insist, oricine poate verifica datele oficiale pe site-ul Camerei. Cred că cifrele vorbesc de la sine, ele nu mint și arată că nu am fost genul de parlamentar despre care să se spuna că “a dormit in scaun”. Sigur, meritele realizărilor din cele două mandate nu sunt exclusiv ale mele, sunt rodul muncii unei echipe care mi-a fost alături.

Tocmai de aceea, la final de drum, vreau să mulțumesc în mod deosebit personalului de specialitate al Camerei Deputaților, dar și colaboratorilor și în general tuturor celor care, într-un fel sau altul, m-au ajutat să duc la bun sfârșit mandatele de deputat.

Gânduri bune tuturor și succes în activitățile pe care le desfășurați! Sărbatori fericite!”.