VASILE VARGA: UNII POLITICIENI VREMELNICI M-AU ATACAT JOSNIC, CU UN LIMBAJ CE A COBORAT SUB NIVELUL BUNULUI SIMT. ATAT AU PUTUT, ATAT AU FACUT!

Deputatul PNL de Braila Vasile Varga declara ca si-a dorit o campanie electorala curata si civilizata, dar la finalul acesteia, poate spune ca a fost tinta unor atacuri murdare, cu un limbaj care a coborat sub limita bunului simt. Vasile Varga precizeaza ca nu a raspuns acestui gen de atacuri din respect pentru alegatori, insa a acordat atentie tuturor criticilor pertinente, exprimate intr-o maniera civilizata.

In mesajul adresat brailenilor la final de campanie electorala, deputatul liberal ii indeamna pe braileni sa voteze PNL: “Astazi este ultima zi de campanie si mesajul pe care doresc sa vi-l transmit este: MULTUMESC TUTUROR PENTRU SPRIJIN!
Fie ca mi-ati fost alaturi prin cuvinte de sustinere, fie ca ati avut observatii critice la adresa mea sau a activitatii mele (dar pertinente si transmise intr-un mod decent), va asigur ca fiecare dintre dumneavoastra a contat si conteaza pentru mine.
In toata aceasta perioada, alaturi de colegii din echipa de campanie (carora vreau sa le multumesc si lor public), am prezentat activitatea pe care am avut-o in Parlamentul Romaniei, am spus motivele care ma determina sa candidez pentru un al doilea mandat de deputat, am aratat diferentele majore dintre PNL si principalul adversar politic (PSD).
Mi-am dorit o campanie decenta, fara atacuri la persoana. Din pacate, nu de putine ori am fost atacat josnic de politicieni vremelnici, ce au folosit un limbaj ce a coborat de multe ori sub nivelul bunului simt. S-au spus minciuni despre mine si mi-au fost aduse jigniri. Nu am raspuns si nici nu o voi face din respect pentru oamenii care ma cunosc si ii cunosc si pe cei ce au aruncat cu noroi. Atat au putut, atat au facut!
Pentru duminica, cred ca votul fiecaruia dintre noi este important. Chiar daca poate parea un sablon, consider ca este important ca fiecare dintre romani sa mearga la vot, sa isi exprime optiunea, pentru a putea avea in urmatorii ani un Parlament cu adevarat reprezentat de doleanta cetatenilor.
Atat la Senat cat si la Camera Deputatilor, PNL se afla pe locul 1 pe buletinele de vot!
Romania, inainte!”.