Vicele CJ Ovidiu Nechita se jeneaza sa spuna ca a decis sa nu demisioneze din functie

1

Vicepresedintele Consiliului Judetean Braila, Ovidiu Nechita, a fost iritat astazi de insistenta ziaristilor de a afla daca s-a decis  asupra viitorului sau, in functia pe care o detine. Mai exact, dat find ca Nechita declara, in luna de decembrie 2014, ca “pana la finele zilei sau pana la finele anului” se va decide daca isi da demisia din functia de vicepresedinte sau nu, l-am intrebat astazi, la finele sedintei de Consiliu, daca s-a hotarat ce face: ramane, sau nu, la conducerea CJ? Initial, Nechita s-a eschivat, incercand sa evite presa, sub pretextul ca se grabeste la o sedinta  care urma sa inceapa in circa 20 de minute si ne-a spus ca o sa ne dea raspunsul alta data. La insistentele noastre, dat fiind ca putea raspunde in doua secunde cu „da” sau „nu” vicele CJ a devenit de-a dreptul iritat si ne-a aruncat peste umar ”Da, raman, nu vedeti ca sunt aici?”.

Nervozitatea de care a dat dovada liberalul este inexplicabila, in contextul in care intrebarea care i s-a pus era una de bun simt si de interes public.

Spre deosebire de Nechita, care are comportamente contradictorii fata de ziaristi, fiind cand foarte disponibil, cand ostil, presedintele interimar al CJ Braila, Viorel Mortu, care urma sa ajunga la aceeasi sedinta, nu a avut nicio problema sa mai stea zece minute cu presa, pentru a raspunde intrebarilor noastre.