Vicepreședintele Daciei Unirea Brăila, Vasile Popa: „Am demarat lucrările pentru construirea unei baze sportive în zona Tichilești. Avem acolo și posibilitatea amenajării unui spațiu de cazare”

Vicepreședintele “Fotbal Club 1919 Dacia Unirea Brăila”, Vasile Popa, este mulțumit de modul în care decurg lucrurile în privința construirii unei baze sportive moderne pentru viitoarea Academie de fotbal, în care noua conducere a clubului își propune să adune și să antreneze copii talentați din toată lumea.

În luna noiembrie a anului trecut, după preluarea clubului de către un grup de investitori italieni și argentinieni care își doreau, printre altele, să facă la Brăila o Academie de fotbal, Popa vorbea despre proiectul  ce viza realizarea unei baze sportive undeva în apropierea municipiului.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă în care au fost prezentanți noul antrenor principal al Daciei Unirea Brăila, João Manuel Pinto și noul antrenor de portari, Christian Minardi,  vicepreședintele Popa  a vorbit și despre modul în care au evoluat lucrurile pe tema amintită: „Cu ajutorul unor susținători din județ am demarat lucrările pentru construirea acelei baze sportive. Suntem la faza în care am ajuns la nivelul de prelucrare a solului, urmând a fi însămânțat și sperăm ca din august să avem doua hectare și jumătate de gazon bun pentru ca juniorii și echipa mare să se antreneze.
Terenul e în zona Tichilești, e aproape de Brăila. Tot acolo există și posibilitatea de a se face și o facilitate de cazare, pentru care deja am primit donații, mobilierul”.