VICEPRIMARUL JANTEA: VOM PREZENTA IN CLM UN PROIECT PRIVIND INSTITUIREA SENSULUI UNIC PE CATEVA STRAZI DIN BRAILA

Viceprimarul Brailei, Alexandru Jantea, declara ca sunt in curs demersurile privind analiza si obtinerea avizelor necesare pentru instituirea sensului unic de circulatie pe o serie de strazi din oras, iar dupa rezolvarea acestor chestiuni, intr-una din sedintele de Consiliu Local Municipal viitoare, le va fi prezentat alesilor, spre aprobare, un proiect de hotarare pe aceasta tema.

Chestionat de consilierul municipal Adrian Traian (PND) ce se mai intampla, in legatura cu propunerile sale de instituire a sensului unic de circulatie pe cateva strazi, Jantea a explicat ca s-au purtat mai multe discutii in Comisia Municipala pentru Transport si Siguranta Circulatiei in Municipiul Braila: “Am discutat pe aceasta tema si asteptam un punct de vedere oficial de la Politia Nationala si Politia Locala. Dupa ce vom primi avizul acestor institutii, vom putea introduce subiectul pe ordinea de zi a unei viitoare sedinte CLM, pentru ca problema sa fie supusa votului consilierilor”.

Precizam ca strazile vizate de Municipalitate pentru instituirea sensului unic de circulatie sunt Ana Aslan, Bastionului, Unirii, precum si cateva strazi mai mici, din zona Scolii nr. 2, din cartierul Radu Negru.