VICTOR PONTA: VORBESC MULT LA TELEVIZOR. DE OBICEI VORBESC BINE, DAR MAI SCAP. ASTA CU „BĂTAIA DE BODEGĂ” MI-A SCĂPAT, ÎMI PARE RĂU. BRĂILA E UN JUDEȚ ÎN CARE VIN DE FIECARE DATĂ CU PLĂCERE

„Am greșit când am făcut acea declarație, m-am exprimat prost și mi-a părut rău” – este declarația președintelui Pro România, Victor Ponta, în legătură cu un comentariu pe care l-a făcut anul trecut cu referire la europarlamentarul brăilean Mihai Tudose și care a suscitat ceva discuții la momentul respectiv.
Mai exact, Ponta a spus atunci: „Domnul Tudose, din când în când, reușește să ne tragă la o bătaie de bodegă, la care el e cel mai bun, că e din Brăila”.
Aflat astăzi la Brăila, Victor Ponta a fost întrebat de ziariști despre acea declarație și a răspuns: „Am greșit, m-am exprimat prost. Nu e singur dată când fac chestia asta, dar de obicei recunosc când mă exprim prost. Și avea legătură cu un anumit personaj care tot timpul ne arăta cuțitul, ce tare e el din port și cu cine se bătea. Dar exprimarea mea a fost greșită și nu doar că mi-am cerut scuze; mi-a părut mie rău.
Vorbesc mult la televizor. De obicei vorbesc bine, dar mai scap. Asta mi-a scăpat, îmi pare rău.
Da, chiar cred că la Brăila am făcut lucruri bune cât am fost prim ministru, am fost foarte votat și le mulțumesc oamenilor pentru asta și e unul dintre județele în care vin de fiecare dată cu plăcere.