Video: Nunta lui Banel Nicolita

bb4

Nunta mare, ieri, la Braila. Banel Nicolita si sotia sa, Cristina, si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu la Biserica Greaca din Braila, dupa ce in luna mai a anului trecut s-au casatorit civil, in acelasi oras. Mirii au sosit la lacasul de cult intr-o limuzina alba, insotiti de nasi. Cei doi erau extrem de emotionati, iar mirele s-a declarat foarte mandru de frumoasa sa sotie, care stralucea de fericire.La fel de mandru era Banel si de fiica sa, in varsta de 10 luni, care era imbracata ca o mica printesa, si pe care tatal a tinut s-o prezinte personal ziaristilor.

Slujba religioasa s-a desfasurat insa cu usile inchise, iar cativa agenti de paza s-au asigurat ca nu patrunde niciun intrus in biserica. La finalul ceremoniei, in curtea lacasului de cult, in aplauzele celor prezenti, mirii si nasii au dat drumul unor porumbei voiajori albi.

De la Biserica Greaca, alaiul s-a oprit in centrul istoric, unde a avut loc o sedinta foto, dupa care s-a indreptat catre hotelul unde s-a organizat petrecerea. De altfel, un intreg hotel a fost rezervat duminica, pentru cei circa 300 de invitati ai fericitului cuplu, iar distractia a tinut pana in zori. Printre oaspeti s-au si fotbalisti, fostii colegi de la echipa “Steaua” ai mirelui, dar si unii dintre cei alaturi de care Banel si-a inceput activitatea sportiva, la Faurei.

Oaspetii au avut avea parte de un meniu traditional romanesc, dat fiind ca mirii nu au dorit nimic sofisticat, iar atractia serii a fost un vitel intreg, facut la protap chiar in curtea restaurantului, pregatit cu grija de bucatari specializati, adusi din Bacau.

Programul artistic a fost sustinut de Constantin Enceanu, Andra si ale manelistul Adrian Minune, precum si Orchestra “Lautari” din Chisinau.

Imagini de la nunta lui Banel, aici: