Viitorul fostului secretar de stat Cătălin Canciu (PNL) încă nu este clar: va reveni la catedră sau va fi numit într-o altă funcție importantă?

Este posibil ca în perioada următoare liberalul Cătălin Canciu, fost inspector școlar general al Brăilei, fost secretar de stat, să fie numit într-o altă funcție importantă, dar nu e sigur – atât am reușit să obținem de la președintele Organizației Județene PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, cu privire la ceea ce se va întâmpla în viitorul apropiat cu președintele Organizației Municipale PNL Brăila, Cătălin Canciu, care și-a pierdut postul de secretar de stat odată cu desființarea Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și care, dacă nu va fi numit în altă funcție, va reveni la catedră, ca profesor de geografie.

Președintele Popa a declarat că „domnul Canciu a venit cu o carieră în spate când a intrat în PNL, e un om care ne poate reprezenta în 2024, nu cred că el vine la PNL pentru a primi o funcție.

El nu a fost eliberat din funcție; ministerul din care făcea parte ca secretar de stat a fost desființat. Într-o discuție particulară cu mine mi-a spus că cea mai importantă funcție pentru el este cea de președinte al Organizației Municipale PNL.

Vom vedea ce va fi. Cătălin Canciu nu mi-a cerut nimic, personal. Vă dați seama că el este un om pe care pot să-l valorific și care va face cinste organizației pe care o reprezint, dacă vom lua decizia să meargă într-o anumită funcție. Dacă vom lua decizia. Nu-i obligatoriu să meargă”.

În contextul în care, la acest moment, Cătălin Canciu este o posibilă variantă a PNL Brăila pentru candidatura la funcția de primar al municipiului, este de așteptat ca acesta să nu rămână la catedră în ultimul an de dinaintea alegerilor, ci să fie numit într-o funcție din care să fie mai vizibil ca imagine publică.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns