VINERI, 14 DECEMBRIE, MOS CRACIUN VA DESCHIDE ORASELUL COPIILOR DIN BRAILA

Mos Craciun va deschide vineri, 14 decembrie, Oraselului Copiilor din Parcul Monument. Mosul, insotit de Craiasa Zapezii si spiridusii sai, se vor opri intai, la ora 16:00, pe platoul din fata Palatului Administrativ, unde vor face fotografii cu copiii, dupa care, la ora 16:20, alaiul va porni spre Parcul Monument, pe traseul: Calea Calarasilor – Bariera Calarasilor – Sala Polivalenta – rondoul din Parcul Monument. In parc, Mos Craciun, dar si toti brailenii prezenti, vor urmari un program artistic prezentat  de grupul de colindatori de la Liceul de Arte “Hariclea Darclee”. La ora 17:00 vor fi aprinse luminitele de sarbatori, iar programul artistic va fi continuat de elevi ai Liceului de Arte “Hariclea Darclee” si de grupul “Stelute Dunarene”. Mos Craciun va imparti cadouri copiilor prezenti si apoi va sta de vorba cu micutii in Casuta cu Povesti, pana la ora 19:30.

Organizatorii au pregatit un program artistic bogat pentru perioada 20 – 23 decembrie, cand in Oraselul Copiilor vor avea loc spectacole cu colinde de Craciun sustinute de elevi de la Liceul de Arta “H. Darclee”, de la Palatul Copiilor , de la Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu” , precum si de grupul „Stelute Dunarene”.

Pe parcursul celor patru zile, Mos Craciun se va afla si el in Oraselul Copiilor, in intervalul orar 17:30-19:00, unde va sta de vorba cu micutii si le va spune povesti.