Vineri: Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii

Bursa-locurilor-de-munca-absolventi

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila organizeaza vineri, 25 iulie 2014, la ora 9,00, ”Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale”.  Actiunea are loc la sediul Agentiei, din B-dul Dorobantilor, nr. 603-605

Conform prevederilor legii, intra in categoria “tanar cu risc de marginalizare sociala” somerul cu varsta cuprinsa intre 16-26 de ani care se incadreaza in una dintre urmatoarele categorii: se afla in sistemul de protectie a copilului sau provine din acest sistem; are dizabilitati; nu are familie, sau familia sa nu ii poate asigura intretinerea; are copii in intretinere; a executat una sau mai multe pedepse privative de libertate; este victima a traficului de persoane.

Precizam ca angajatorii care incadreaza tineri cu risc de marginalizare sociala si care beneficiaza de facilitati, in baza unui contract de solidaritate, pot incasa lunar, la cerere, pentru fiecare persoana din aceasta categorie,  o suma egala cu salariul de baza stabilit la data angajarii tinerilor – dar nu mai mult de doua ori valoarea indicatorului social de referinta in vigoare la data incadrarii in munca -, pana la expirarea duratei contractului de solidaritate.

Informatii suplimentare se pot obtine de la A.J.O.F.M. Braila cu sediul in municipiul Braila, b-dul Dorobantilor, nr.603-605, tel./fax 0239/611519, 0239/611386.