Vineri incepe la Braila Festivalul International al Muzicilor Militare

flyer_Page_1

In perioada 19 – 21 iunie are loc la Braila Festivalul International al Muzicilor Militare, eveniment unic in Romania, ajuns la a XII-a editie. In acest an, la Festival participa 10 formatii reprezentative, printre care se numara Muzica Principala a Trupelor de Marina din Franta, Muzica Militara a Fortelor Aeriene din Grecia, Five Star Brass din SUA, Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale, Muzica Militara a Fortelor Navale, Muzica Militara a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul”, Muzica Militara a Academiei Fortelor Aeriene „Henri Coanda”, Muzica Militara a garnizoanei Sibiu, Muzica Militara a Garnizoanei Braila, precum si Drill Team-ul Batalionului 285 Artilerie „Vlaicu Voda”.

Vineri, 19 iunie, incepand cu ora 19.30, la Esplanada Dunarii, va avea loc concertul festiv sustinut de Muzica Militara a Fortelor Aeriene din Grecia, Five Star Brass din SUA si Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale.

Sambata, 20 iunie, de la 18.30, pe Calea Calarasilor, brailenii vor putea urmari parada Muzicilor Militare participante la eveniment si in continuare, la Esplanada Dunarii, va avea loc festivitatea de deschidere a celei de-a XII-a editii a Festivalului International al Mizicilor Militare si show-urile formatiilor.

Duminica, de la ora 11;30, vor avea loc concerte de promenada in Piata Independentei, Parcul Monument, Parcul Caporal Musat, Gradina Publica, Parcul de pe Calea Galati, Piata Traian, Parcul Lidl din cartierul Vidin si Promenada Mall – Carrefour. Manifestarile vor continua de la ora 18.30 cu parada Muzicilor Militare pe Calea Calarasilor si show-urile formatiilor participante, pe Esplanada Dunarii. In aceeasi locatie, de la ora 21.45 va avea loc festivitatea de inchidere a celei de-a XII-a editii a Festivalului International al Mizicilor Militare si focul de artificii.