Viorel Mortu: Catalin Dudulea va fi exclus din CJ Braila la viitoarea sedinta de consiliu

P1090462

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Viorel Mortu (PSD), se declara intrigat de “severitatea” cu care alesii liberali solicita de luni de zile clarificarea situatiei consilierului Catalin Dudulea. Mai exact, este vorba despre faptul ca liberalii au cerut in mai multe randuri in plen constatarea incetarii mandatului lui Dudulea, ca urmare a faptului ca acesta a lipsit in ultima jumatate de an la toate sedintele CJ, iar legea spune ca dupa absentarea la trei sedinte consecutive, alesul local isi pierde mandatul. Liberalii au acuzat si faptul ca dincolo de faptul ca Dudulea a lipsit sistematic, potrivit unor informatii, acesta nici nu ar mai fi in tara si au cerut sa fie inlocuit cu urmatorul de pe lista de candidati la alegerile locale.

“In primul rand, a fost o mirare pentru mine, am fost intrigat de severitatea cu care fostii colegi de alianta il vor exclus pe domnul Dudulea. Domnul consilier Dudulea nu este membru in gruparea  politica PSD-UNPR, este al opozitiei, iar opozitia reclama excluderea lui, asta ma mira. Ma rog, il vom exclude, vine altul si asta e. Se va pune in discutie aceasta chestiune la prima sedinta a Consiliului Judetean. Am promis asta si asa vom face”, ne-a declarat Viorel Mortu, dupa ce, la o sedinta anterioara, ceruse o noua “pasuire” pentru Dudulea, pe motiv ca acesta ar avea niste probleme personale.

Catalin Dudulea a fost membru al Partidul Ecologist Roman, insa anul trecut, odata cu “Ordonanta traseistilor”, si-a dat demisia din aceasta formatiune politica si s-a declarat independent.