Viorel Mortu, catre noul vice CJ Braila: Nervi tari si insomnii suportabile! Ca vor veni!

P1090279

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Viorel Mortu (PSD) pare sa perceapa functia in care se afla de circa doua luni ca pe un gen de “povara” – cuvant pe care l-a folosit, la un moment dat, pentru a-si descrie activitatea in fruntea institutiei amintite. La vremea aceea, intrebat de presa daca deja simte presedintia  CJ ca pe o povara, el declara ca este doar o metafora, care descrie insa o preocupare foarte serioasa pentru rezolvarea unor probleme care ar putea afecta intreg judetul. In acelasi context, seful CJ  ne vorbea  despre faptul ca a avut nopti nedormite, cand cu viscolul de la finele lunii decembrie 2014, perioada in care era ingrijorat  privind modul in care va reusi sa rezolve problema deszapezirii drumurilor judetene.

Viorel Mortu nu si-a schimbat opinia privind povara “metaforica” pe care o presupune o functie de conducere la nivelul Consiliului Judetean, dovada ca urarea sa catre noul vicepresedinte al CJ, Emilian Dumitriu (UNPR), dupa alegerea acestuia in functie, a fost: “Succes, spor, nervi tari si insomnii suportabile! Ca vor veni!”.

“Sper sa nu!”, a raspuns Dumitriu, care pare ca nu si-ar pierde somnul, numai din grija ca ramane un judet intreg inzapezit.