Virginia Loredana Badiu, întrebată ce a recomandat-o pentru funcția de subprefect al Brăilei: „Lucrurile pe care le-am făcut ca și consilier local și activitatea pe linie de partid”

A avut o prezență pasivă la ședințele CLM Brăila timp de 10 ani, „a preferat să facă lucruri și să nu spună lucrurile pe care le face” (motiv pentru care acestea au rămas un secret până în ziua de azi) și pentru ea a fost o prioritate ca „în urma activității sale de consilier să rămână ceva” – și a rămas, printre altele, o sală de sport unde elevii riscă să se rănească, fiindcă podeaua e din beton.

Acestea sunt câteva dintre realizările din ultimii 10 ani ai consilierului municipal Virginia Loredana Badiu (PSD), așa cum le-a prezentat chiar ea astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Badiu a fost învestită azi în funcția de subprefect al Brăilei și fiindcă nu s-a remarcat cu nimic în cei 10 ani în care a fost consilier municipal, am întrebat-o ce anume a recomandat-o pentru funcția de subprefect.

Răspunsul ei?

„Tocmai aceste lucruri pe care le-am făcut de-a lungul timpului ca și consilier local și activitatea pe linie de partid. Eu sunt membru PSD din 2008 și din 2012 consilier local, participând activ la toate activitățile, am considerat că este o oportunitate și că pot să-i fac față acestei oportunități și provocări”.

No comment.

Articole asemănătoare

Comment

  • Palade Gigel

    05/05/2022

    Palade Gigel sunt, si am avut sansa sa fiu in biroul acestei doamne contabile la inceputurile constructiei salilor de sport. Ce spunea doamna contabila care nu avea decat responsabilitatea contabilizarii banilor, ca nu va permite vreo data sa se intre in sala de sport decat in sosete. In sala de sport se bate mingea pana la epuizare pentru asta este sala de sport. Aici nu se face balet. Dreptul de a interzice o activitate sportiva a unui contabil m-a miscat, un drept luat de la ea putere. Probabil asa va face si ca subprefect. PSD-ul a pierdut prin mine un votant abonat. Am cea mai mare repulsie a activitatii PSD-ului cu aceasta doamna subprefect. Daca cineva mai vrea detalii poate sa ma contacteze 0741640310

    Replay

Lasă un răspuns