Vizită a tinerilor din Centrul de Detenție Tichilești la Căminul de vârstnici Lacu Sărat

Mai mulți tineri din Centrul de Detenție Tichilești – Brăila au vizitat ieri vârstnicii aflați în Căminul din stațiunea Lacu Sărat, în cadrul unei acțiuni dedicate Sărbătorilor pascale, ce a fost coordonată de asistentul social Oana Jianu și preotul capelan Cristian Adelin Bocioagă.

„Întâlnirea a debutat cu săvârșirea unei slujbe Te Deum în capela Căminului pentru persoane vârstnice Lacu Sărat, prilej cu care preotul capelan a transmis celor prezenți binecuvântarea si cuvântul de mângâiere și încurajare al Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

După slujbă vârstnicii au primit din partea tinerilor daruri simbolice confecționate de către aceștia, precum și iconițe, cărți de rugăciune și revista eparhială «Călăuza Ortodoxă».

Prin derularea acestei activități s-a dorit accentuarea sentimentului de apartenență la mediul familial și sensibilizarea comunității cu privire la problematica persoanelor internate și la egalitatea de șanse”, declară insp. Raluca Bocioaga.