Zeci de premii acordate în cadrul celei de a doua ediții a Galei de Excelență a Comunității Brăilene. Premiul de popularitate și l-a adjudecat Inspectoratul Școlar

La finele săptămânii trecute a avut loc cea de a II-a ediție a Galei de Excelență a Comunității Brăilene, organizate de Forumul Tinerilor din România-Brăila și Centrul de Tineret – Brăila Youth Hub.

După cum declară organizatorii, Gala de Excelență a Comunității Brăilene „este născută din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în județul Brăila”.

La eveniment au participat, printre alții, prefectul Iulian Timofei (PSD), subprefectul Virginia Loredana Badiu (PSD), președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), vicepreședintele CJ, Ionuț Dobre (PSD), primarul Marian Dragomir (PSD), viceprimarii Doinița Ciocan și Alexandru Jantea Crican (PSD), consilieri județeni și municipali PSD.

Primarul Dragomir l-a felicitat pe președintele Forumul Tinerilor din România-Brăila, Gabriel Ion – care-i este consilier pe probleme de tineret -, a declarat că are o colaborare foarte bună cu organizația amintită și a făcut propunerea ca Municipalitate să fie partener al Forumului Tinerilor la toate evenimentele pe care aceasta le va desfășura în continuare.

La rândul său, președintele CJ a declarat că de când ocupă această funcție „a avut un singur scop: comunitatea, de la cel mare, la cel mic”.

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, Ștefan Fusea – care a pus la gratuit la dispoziția Forumul Tinerilor din România-Brăila salonul de evenimente pe care-l deține pentru desfășurarea primelor zece ediții ale Galei – a vorbit despre importanța comunității, dar și a mediului de afaceri, care „este primul și cel mai importat și poate – așa-mi place mie să spun – singurul contribuabil adevărat la formarea bugetului unei țări”.

Premianții Galei de Excelență a Comunității Brăilene sunt prezentați mai jos. După cum se vede, Premiul de Popularitate (locul I) și l-a adjudecat Inspectoratul Școlar Județean.