Zilele Brăilei, program artistic cu „M…e” plătit din banii publici. Deputatul Popa: „Cât ați plătit, domnule primar, pentru acest program muzical de excepție? Și dacă tot voiați înjurături plătite din bani publici, chiar n-ați găsit unii care să înjure mai ieftin, nu pe mii de euro?”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, critică modul în care a făcut primarul Marian Dragomir (PSD) selecția artiștilor care au concertat la Zilele Brăilei pe bani publici și calitatea mesajelor transmise prin unele dintre melodii.

Popa face aceste comentarii după ce pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare din programul susținut de Paraziții, în care se vede cum publicul cântă împreună cu aceștia versurile obscene ale unei melodii:

„Primarul Marian Dragomir și-a făcut din nou campanie electorală pe bani publici, cu ocazia Zilelor Brăilei.

În toate acele zile s-a umplut Facebook-ul cu fotografiile postate de PSD-iști în care primarul, președintele președinților (Iulian Chiriac, președintele PSD Brăila și președintele CJ Brăila – n.r.), prefectul (Iulian Timofei – n.r.) și diverși consilieri au defilat la diverse manifestări, ca să fie văzuți și să știe brăilenii că e meritul lor, că ei au plătit (din banii noștri, bineînțeles) pentru toată distracția.

Dragomir a pus pauză pentru câteva zile la «Eu asfaltez», că oricum mai toate proiectele sunt fie blocate, fie mult întârziate și a trecut la «Eu mă distrez».

Deocamdată, din ce văd, încă nu a spus cât a costat toată distracția, că are nevoie de mai multe zile ca să facă socotelile în privința banilor plătiți pentru Zilele Brăilei, fiindcă sunt bani mulți și au fost împărțiți în multe direcții.

Din ce aflu, însă, a fost distracție, nu glumă! Am văzut pe Facebook o înregistrare de la distracția oferită brăilenilor de administrația PSD. Cea din clipul de mai jos.

Sunt curios dacă în timpul concertului mai erau Dragomir & Chiriac în public și ce spuneau ei, în timp ce publicul strigă ce se aude în înregistrare.

Pe asta s-au cheltuit banii publici? Asta a considerat primarul Dragomir potrivit pentru Zilele Brăilei? Câți bani ați plătit, domnule Dragomir, pentru acest program muzical de excepție?  Și dacă tot voiați înjurături plătite din bani publici, chiar n-ați găsit unii care să înjure mai ieftin, nu pe mii de euro?”.