Ziua Internațională a Cititului împreună va fi sărbătorită la Centrul de Creație Brăila

Miercuri, 7 februarie, de la ora 13.00, la Galeria Violon d’Ingres a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila va avea loc o sesiune de lectură pentru celebrarea Zilei Internaționale a Cititului împreună.

Ziua Internațională a Cititului Împreună/World Read Aloud Day (WRAD) a fost inițiată de LitWorld și se sărbătorește începând din anul 2010.

„Și noi ne vom alătura milioanelor de oameni de pe întregul glob care sărbătoresc Ziua Internațională a Cititului Împreună, prin susținerea unei sesiuni de lectură la care vor lua parte elevii Clasei a III-a C (Clasa Supereroilor), din cadrul Școlii Gimnaziale Ion Creangă Brăila și Armanda Filipine, scriitor și jurnalist, cea care ne va împărtăși tainele cititului și secretele din minunatul univers al lecturii.

În cadrul acestei întâlniri educative copiii vor descoperi sau împărtăși cititul din plăcere, vor discuta despre cărți și imaginație, pasiunea pentru lectură, prietenie și lumea poveștilor și vor participa totodată la lansarea CD-ului «Două povești pentru copii…de toate vârstele», al Armandei Filipine”, spun organizatorii.

Mai multe detalii se pot obține accesând pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila sau la numărul de telefon 0239.614710.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns