Ziua Națională a Lecturii, sărbătorită la Centrul de Creație Brăila

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila marchează astăzi, 15 februarie, Ziua Națională a Lecturii într-o manieră atractivă și educativă, cu momente poetice din creațiile contemporane. Astfel, la Galeria din Pod a centrului amintit se desfășoară o sesiune de lectură la care participă jurnalista Armanda Filipine și elevi ai Școlii „Vasile Alecsandri”, sub coordonarea lui Gabi Vrăbiescu.

Armanda Filipine, administrator și redactor unic al revistei online de cultură și informație „Brăila Chirei”, colaborator la reviste de literatură și critică teatrală, coordonator de proiecte cu tineri și voluntari și realizator de evenimente va vorbi despre rolul lecturii în societate, ca formator de personalități și va oferi și câteva momente poetice.

Ziua Națională a Lecturii ne oferă un prilej bun să reiterăm importanța cărților în viața noastră și să inițiem împreună obiceiuri de lectură, atât de necesare copiilor și tinerilor din ziua de azi, ce au nevoie de rutina lecturii pentru a se bucura de beneficiile ei”, spun organizatorii.

Evenimentul este transmis pe pagina de Facebook a organizatorului, Centrul.de.Creatie.Braila

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns