Ziua Porților Deschise la Casa de Cultură a Municipiului Brăila

Casa de Cultură a Municipiului Brăila organizează, joi, 16 noiembrie, începând cu ora 16.00, Ziua Porților Deschise la sediul său din Piața Poligon nr.2.

Acțiunea include o serie de evenimente menite să facă cunoscută activitatea instituției.

Programul principalelor activități organizate cu acest prilej este următorul:

*Ora 16.00 – „Făt Frumos când era mic…“ – scenetă oferită de Trupa de Pitici, membri ai Cercului de teatru organizat cu sprijinul Asociației Culturale Ludik Art, coordonat de actrița Cătălina Nedelea.

Un spectacol de teatru în care copiii se joacă, se distrează, învață și pot fi absolut tot ce își doresc. „Orice se poate realiza dacă îți folosești imaginația. Va invităm alături de Făt frumos, să descoperiți lumea copilăriei.

În sceneta regizată și adaptată de actrița Cătălina Nedelea îi regăsiți pe micii actori Sofia Maria Avram, Andreea Cătălina Purcăreață, David-Gabriel Niță, Ioana Cojocaru, Eleonora Riga, Andreea Stoian, Maria Dragomir, Miruna Teodora Tite și Almina Kati”.

*Ora 17.00 – „Porți de folk – spectacol oferit de Grupul Generații, format din membri ai Cercului de chitară coordonat de profesorul Dumitru Popescu.

Pe toată durata evenimentului, în intervalul 09.00 – 19.00, vor putea fi vizitate expoziția de artă plastică a artistului Florin-Gabriel Călin, precum și expoziția „Afișe”, care suprinde instantanee de la diverse manifestări organizate de Casa de Cultură a Municipiului Brăila.

Totodată, cei interesați vor putea complete fișe de înscriere la cursurile organizate în cadrul instituției.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns