10 iunie, Parcul Monument din Brăila – Crosul „Ziua Olimpică”. Organizatorii pun la bătaie premii „substanțiale”

Direcția Județeană de Sport (DJS) Brăila, în parteneriat cu Primăria municipiului si Academia Olimpică Română (AOR) – filiala Brăila organizează din nou, sub patronajul Comitetului Olimpic si Sportiv Român (COSR), după anii de pauză din perioada pandemiei, Crosul „Ziua Olimpică”.

Aflat la ediția a XI-a, Crosul „Ziua Olimpică” se va desfășura în data de 10 iunie, începând cu ora 08.30, în Parcul Monument (zona Rondoului, aleea principală către Stadionul Municipal și aleile din jurul Parcului dendrologic).

În acest an fondul de premiere va fi unul „substanțial”, după cum spun organizatorii, acesta fiind asigurat de DJS Brăila, Primăria municipiului și sponsorul oficial, DECATHLON Brăila.
De asemenea, COSR, prin AOR – filiala Brăila va oferi tuturor participanților materiale promoționale de promovare a olimpismului, diplome și câte un tricou cu „Ziua Olimpică”.
Cei interesați pot găsi regulamentul Crosului și informații suplimentare aici: https://www.dst-braila.gov.ro/2023/06/06/regulament-crosul-ziua-olimpica-ed-a-xi-a-10-iunie-2023/