16 absolvenți ai școlilor de agenți de poliție au fost încadrați la IPJ Brăila

Astăzi, la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, 16 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția octombrie 2022, au trecut prin procedura de repartizare pe funcții.

„Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Având în vedere nevoile instituției, aceștia au fost repartizați în structurile operative ale I.P.J. Brăila după cum urmează: 5 agenți de poliție în mediul urban și 11 agenți de poliție în mediul rural.

Suntem mândri să avem în rândurile noastre tineri polițiști care și-au dovedit deja pasiunea pentru munca de poliție prin rezultatele foarte bune obținute în timpul școlii de agenți și suntem convinși că lucrând alături de profesioniști cu experiență din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, cariera lor profesională va cunoaște o evoluție și vor deveni în scurt timp polițiști de valoare”, se arată într-un comunicat dat publicității de IPJ Brăila.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns