16 mai, Centrul de Creație Brăila: Olimpiada Meșteșugurilor Artistice Tradiționale – faza județeană

Joi, 16 mai, începând cu ora 14:00, va avea loc faza județeană a Olimpiadei Meșteșugurilor Artistice Tradiționale,  o întrecere educativă care urmărește conștientizarea elevilor cu privire la valorile civilizației populare românești.

Olimpiada se adresează copiilor cu vârste între 6 și 18 ani care se manifestă ca adevărați creatori de artă populară, cunoscători ai secretelor meșteșugului artistic tradițional, ai specificului artizanal din satul de origine, membri ai cercurilor de profil de artă populară din școli sau cluburile elevilor din mediul rural sau urban, precum și echipelor selectate în prealabil la faza pe unitate de învățământ, la clubul sau Palatul copiilor și elevilor.

Manifestarea se va desfășura la sediul Centrului Județean pentru Conservare și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila, din Piața Traian, nr 2 și va fi transmisa live pe pagina de facebook a organizatorului, Centrul.de.Creatie.Braila.

Olimpiada este organizată de Consiliul Județean Brăila, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Primăria municipiului și Inspectoratul Școlar Județean.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns