Accident rutier, in aceasta dimineata, la Urleasca

 

20140122_072044

* o femeie si doi copii au ajuns la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un autotren nesemnalizat stationat pe carosabil

 

Accidentul s-a intamplat in aceasta dimineata, in jurul orei 6, pe DN 2 B, cand masina de tip papuc, in care se aflau doi adulti si doi copii, se indrepta catre Galati. In apropiere de localitatea Urleasca, din cauza intunericului, soferul a sesizat prea tarziu un TIR nesemnalizat, oprit pe carosabil. Barbatul a franat brusc, insa din cauza  zapezii, masina a patinat si s-a izbit violent de autotren, dupa care s-a rasucit pe sosea. Soferul a scapat neatins, insa sotia lui si cei doi copii au fost preluati de trei ambulante, care i-au transportat de urgenta la spital. Femeia si unul dintre copii, care avea probleme respiratorii, au primit ingrijiri medicale, insa leziunile lor nu le pun in pericol viata.

Soferul autotrenului sustine ca  a avut aseara o defectiune tehnica la sistemul electric si nu a mai putut aprinde farurile, iar triunghiul reflectorizant pe care l-ar fi asezat pe drum a fost distrus de masinile care au trecut prin zona.

Politia continua cercetarile, pentru stabiliea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.