Antrenorul George Perțea: „Pentru prima dată avem 3 sportivi legitimați la CSM Brăila calificați la Campionatul European de Box Juniori. De la Centrul Olimpic Brăila sunt calificați 5 sportivi”

CSM Brăila a organizat astăzi o conferință de presă în care a oferit câteva detalii cu privire la participarea la Campionatul European de Box Juniori și i-a prezentat pe tinerii care s-au calificat la această competiție importantă ce va avea loc în Italia, începând cu 25 septembrie.

Directorul CSM  Brăila, Anamaria Necoară, a declarat că Secția de box este cea care are cei mai mulți copii, respectiv 60 de copii legitimați și încă 60 nelegitimați: „La box avea 3 secții pilot, la Ianca, la Făurei și la Baia, în orașul Fălticeni, județul Suceava”.

La rândul său, antrenorul coordonator al Secției de Box, George Perțea, a declarat că „pentru prima dată la Brăila avem 3 sportivi legitimați la CSM calificați la Campionatele Europene și de la Centrul Olimpic Brăila sunt calificați 5 sportivi, din 10 categorii. Aceste rezultate se datorează Comitetului Olimpic, pentru că avem Centrul Olimpic de Box la Juniori la noi, la Brăila.

Am avut Campionate naționale, Cupele României la noi în Brăila”.

Perțea i-a prezentat pe sportivii care vor merge la Campionatul European de Juniori și și-a exprimat încrederea că aceștia vor veni de acolo cel puțin cu o medalie: