Astazi, de la ora 16 – Curs gratuit pentru tineri: “Atelierul Digital – Braila”

zz

Astazi, intre orele 16-20, la sala de conferinte a Hotel Traian va avea loc cursul cu tema “Atelierul Digital Braila”. Specialistii Google vin la Braila pentru a discuta cu tinerii intre 16-35 de ani despre tehnicile si uneltele de promovare online, si nu numai. Tinerii pot participa gratuit la Atelierul Digital, in care vor fi instruiti de traineri certificati Google si poti face primii pasi spre certificarea in Digital Skills, recunoscuta la nivel European.

Evenimentul este organizat de Fundatia Leaders, cu sustinerea Google Romania si in colaborare cu Facultatea de Inginerie si Agronomie Braila si Asociatia „Semper Fideles” Murgoci Braila. Atelierul Digital presupune o serie de cursuri gratuite, livrate de traineri certificati Google, care au ca tinta tinerii indiferent de facultate, profil sau ocupatie. Cursul este introductiv, are o durata de aproximativ 3-4 ore si acopera urmatoarele subiecte: * Obiectivele si strategia unei afaceri online; * Cum creezi si promovezi un website; * SEO si SEM; * Web Analytics; * Programe de Afiliere; * Social Media; * Web Marketing;
Dupa cursul offline ce va avea loc la Braila, participantii pot continua cursul online fara taxa, iar dupa parcurgerea a 23 de module de invatare, pot da examenul in urma caruia vor obtine certificarea aprobata de Google si IAB Europa si recunoscuta de toti angajatorii Uniunii Europene.

Mai multe detalii si inscrierea, pe www.atelieruldigital.com