Boboc il invita pe Botea sa intre in PNL si sa devina frate cu Nazare

b8  10811466_866226403408883_430169091_n

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a lansat astazi o invitatie oficiala catre toti cei care au sprijinit in turul II candidatura lui Klaus Iohannis, sa se alature “noului PNL”, pentru a contribui la crearea unui partid de dreapta puternic, la nivel judetean. El a explicat ca invitatia se adreseaza tuturor celor care cred in noul mod de a face politica promovat de Klaus Iohannis, adica fara aroganta si fara marlanie: “Oamenii care gandesc constructiv si pozitiv si care vor sa vina sa se lipeasca acestui mod de a face politica, pe care eu il iau ca si model de la Klaus Iohannis, cu siguranta oamenii astia isi vor gasi locul in noul PNL; dar repet cu aceasta conditie, sa ne asumam toti acest nou model de a face politica. Eu ii invit in PNL pe toti oamenii care gandesc acest mod nou de a face politica”.

Boboc a spus ca liderul PMP Braila, Viorel Botea, este invitat, dar si Miscarea Populara, ca partid, este binevenita sa intre in PNL: “Sa stiti ca formal, juridic vorbind, fuziunile se pot face la nivel central. La Braila, eu ii astept sa facem aceasta forta politica, noul PNL, o forta importanta si serioasa, care sa aiba un cuvant greu de spus in politica judeteana. Eu ii invit pe toti acesti oameni la PNL, dar daca vreti, nu neaparat prin semnarea unei adeziuni, ci mai degraba prin semnarea unui angajament de respectare, de asumare a acestui mod de a face politica”.

Invitatia catre PMP nu este intamplatoare, dat fiind ca Viorel Botea si-a petecut seara zilei de duminica in sediul PDL, alaturi de fostii sai colegi democrat-liberali, cu care a sarbatorit (unii spun ca a sarbatorit chiar prea mult) victoria lui Iohannis. Astfel, dupa ce in zilele de dinaintea campaniei electorale se lauda cu peste 200 de membri PDL racolati la PMP si dupa ce in conferintele de presa Botea si colegii sai comentau despre atmosfera “de nerespirat” de la PDL Braila, cauzata de aroganta presedintelui Alexandru Nazare, mai nou, liderul PMP a devenit prieten la catarama cu Nazare si ai lui. Si dupa ce duminica seara acesta a stat la un pahar de vorba ( ma rog, au fost mai multe pahare) cu conducerea democrat-liberala locala, Botea si Nazare au iesit impreuna, ca fratii, pe platoul din fata Palatului Administrativ, sa-si strige bucuria victoriei. In plus, astazi, a venit si invitatia din partea liberalului Catalin Boboc, facuta lui Botea si ai lui, sa intre in PNL, unde, impreuna cu Alexandru Nazare, sa-si dea mana cu mana, cei cu inima romana de dreapta.